010 - 321 61 45
Case TLR: ‘Moderne restyling van complete huisstijl’
Home » Blog » Case TLR: ‘Moderne restyling van complete huisstijl’

Case TLR: ‘Moderne restyling van complete huisstijl’

TLR International Laboratories is een onafhankelijk laboratorium gespecialiseerd in de analyse van levensmiddelen, diervoeders en brandstoffen. Een modern laboratorium waar hoogopgeleide medewerkers met state-of-the art instrumenten werken om de beste en meest betrouwbare resultaten op een bruikbare manier te presenteren. TLR vraagt aan Naam & Faam om de huisstijl in een nieuw jasje te steken.

 

De uitdaging

De grootste uitdaging van TLR is om alle interne, online en offline communicatie te koppelen met elkaar. Op dit moment verloopt de communicatie niet altijd on point. Er is een grote behoefte om te zorgen voor een consistent en herkenbaar beeld in alle online en offline communicatiemiddelen.

TLR wil daarbij graag:

  • onderscheidend zijn, geen standaardoplossingen
  • een compleet pakket van online en offline uitingen
  • een moderne look & feel 

 

De oplossing

Voor een vinden van een gepaste oplossing staat betrokkenheid van Naam & Faam bij de klant altijd centraal. Het is waanzinnig belangrijk om in de huid van de klant te kruipen. Zo kun je concepten ontwikkelen die op maat zijn gemaakt en op het lijf zijn geschreven. Naam & Faam heeft unieke illustraties gemaakt voor de markten en producten van TLR.

  

 

Mooie resultaten

Naam & Faam heeft haar nek letterlijk en figuurlijk uitgestoken om een uniek concept te ontwikkelen dat echt bij TLR past. Het reclamebureau blinkt uit in het betrokken zijn bij haar klanten.

Om zich echt in de klant te verplaatsen duurt het proces wellicht wat langer, zeker ook omdat er telkens heel goed naar feedback is geluisterd. Zo zijn unieke ideeën ontwikkeld die écht bij TLR passen. Met de huisstijl die is neergezet en alle online en offline communicatiemiddelen die zijn ontwikkeld, kan TLR nog jaren vooruit. 

 

Wil jij je huisstijl ook in een nieuw jasje steken? Of op zoek naar oplossingen om op een consistente manier met je doelgroep te communiceren?

Naam & Faam is een allround reclamebureau in Rotterdam. Vol passie en enthousiasme ontwikkelen de creatievelingen winnende imago’s voor merken, producten en bedrijven. Van idee en ontwerp tot advies en realisatie. Naam & Faam geeft kracht en kleur aan merk en werk.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om te bespreken wat Naam & Faam voor jouw organisatie kan betekenen.« Terug naar het overzicht