010 - 241 1650
Toen wij uit Rotterdam vertrokken. Maar wat is de beste locatie voor de dienstverlener?
Home » Blog » Toen wij uit Rotterdam vertrokken. Maar wat is de beste locatie voor de dienstverlener?

Toen wij uit Rotterdam vertrokken. Maar wat is de beste locatie voor de dienstverlener?

25 oktober 2018


Locatie, locatie, locatie. De belangrijkste factor voor de waarde van vastgoed. Maar hoe zit dat met de vestiging van een zakelijke dienstverlener? Wel of niet in hartje Rotterdam? Wij hebben die overweging weloverwogen gemaakt: we gaan verhuizen! Ja, naar het centrum van Rotterdam.

Rotterdam is booming. En wij zijn al decennia verbonden aan deze stad. Eerst in het Scheepvaartkwartier, later aan de rand van de stad, parallel aan de A13. Goed bereikbaar, gratis parkeren. Maar toch, het kriebelt al lange tijd.

Bereikbaarheid?

Een belangrijke overweging voor de zakelijke dienstverlener. Niet voor niets zitten er veel aan de rand van een stad. In ons vak -marketing, communicatie, reclame, design en grafische vormgeving- is echter creativiteit en dynamiek van evident belang. Wij kunnen ons werk immers overal doen en gaan graag naar onze opdrachtgevers toe, om terplekke te proeven wat voor vlees we in de kuip hebben.

Rotterdam stimuleert

Het belang van de vestigingsplaats voor het succes van een bedrijf wordt vaak onderschat. De ondernemer neemt niet vaak de tijd om tot een weloverwogen locatiekeuze te komen. Dat hebben wij wel gedaan.

Rotterdam stimuleert ons, als woonstad en als zakencentrum van Nederland. De Marathon, de Kunsthal, Fenix Food Factory, Katendrecht, zomercarnaval, de Doelen, het Filmfestival, als woonstad, Ahoy, Feyenoord, Boijmans van Beuningen, Kop van Zuid, de architectuur, de haven, de skyline en de markthal. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Aparte werelden geïntegreerd

Rotterdam is een praktische stad waar vooruitgang centraal staat. In deze kleurrijke omgeving voelen wij ons senang. Midden in de dynamiek, waar consument detaillist ontmoet. Waar cultuur en no nonsense hand in hand gaan. Waar efficiënt zakendoen steeds meer gepaard gaat met de flair van de zuidelijke landen. De stad waar bijna alles kan, waar nieuwe initiatieven worden omarmd. Een stad waar wonen, werken, cultuur en vermaak geen aparte werelden zijn.

Vitale kwaliteit

En natuurlijk hebben we ook de praktische rationale aspecten onder de loep genomen. Stad inrijden, parkeren, OV, faciliteiten. Rotterdam is een voorbeeldstad, die op een duurzame manier het oude met het nieuwe weet te combineren. Met de binnenstad, als een vitale kwaliteitsplek voor ontmoeting, verblijf en vermaak die zodoende een essentiële bijdrage levert aan de Rotterdamse quality of life.

Daily routine

Per 1 november bewegen we ons elke dag naar een representatief pand met industriële look and feel. Rijden we de stad in en voelen we met elke kilometer de dynamiek toenemen. Vereenzelvigen wij ons met beroemde plekken als de Coolsingel en het Hofplein. En landen we in het hart van het bruisende Laurenskwartier, met alle denkbare faciliteiten en uitzicht op het grote Kerkplein. Elke dag weer, snuiven we de sfeer op van de opstartende stad, groeten we dorps de opstartende winkeliers waaronder onze benedenburen Wijnbar Jansen en van Dijk. En voor we de entree binnenstappen, genieten we van de aroma’s van verse Dudok appeltaart. Wat een heerlijke start van iedere werkdag!

 

Jeroen van Beek

 « Terug naar het overzichtLaat een bericht achter

×
skypen

1.5 meter afstand, Zoomen en Skypen,
maar dichter bij elkaar dan ooit

We weten dat er door en na deze Coronacrisis veel zal veranderen. Juist in deze onzekere tijd helpt het team van Naam & Faam ondernemers daarom alvast naar de toekomst te kijken. Om daarop voorbereid te zijn, kunt u gratis met ons sparren over marketing, communicatie en concept.

Wij werken voorlopig niet op kantoor, maar via telefoon, Skype en Zoom zijn we toch dicht bij u.

Heeft u vragen over uw marketing, zit u in de knoop met uw imago, staat u voor een creatieve uitdaging, of heeft u andere zorgen? Neem dan gewoon contact op met Jeroen@, Milan@ of Bart@naamenfaam.nl voor een digitale afspraak, of bel ons op 010-24 11 650.