010 - 321 61 45

Storytelling

Bij naamenfaam willen we meer zijn dan de bolleboos die met cijfertjes en data goochelt of de Einstein die formules à la E= MC² uit zijn hoge hoed tovert. Storytelling, dat is waar het bij ons om draait; een verhaal vertellen waarin wij een bijrol spelen en de hoofdrol voor jouw product of merk is weggelegd. Al sinds het onstaan van de mens zijn verhalen het venster op de wereld en de hartslag van onze ervaringen. Via storytelling proberen we de cijfers en de feiten om te zetten in specifieke doelen die voor iedereen begrijpbaar en tastbaar zijn. Dit gaat van een heldere communicatie over een marketingverhaal tot het triggeren van de online community.   

Storytelling verbindt en verleidt
Opa met het sprookjesboek, mama die vertelt hoe de bijtjes en de bloempjes voor nieuw leven op deze aardkluit zorgen of was het toch de ooievaar die alles netjes aan onze voordeur dropt? Al van kleins af aan is storytelling fundamenteel om met mensen te communiceren. We onthouden alles beter als het in de vorm van een verhaal komt dan als het in een eindeloze rij van getalletjes of feiten wordt gegoten. Net daarom ook dat jouw product of merk een verhaal verdient. Eentje waarin de kijker of de lezer van begin tot einde wordt meegesleept en oh ja, ook nog eens door jouw product in verleiding wordt gebracht. Hoe jouw merk wordt ervaren, bepaalt immers of hij/zij ook interesse zal tonen. Naamenfaam schrijft elke dag weer nieuwe verhalen. Als ware ghostwriters zetten we jouw passionele visie op een merk in een woud van woorden om. Een woud waarin het heerlijk vertoeven is en waar een duidelijk afgepijld pad je naar je bestemming brengt.

Creatief, authentiek en inspirerend, maar tegelijkertijd subtiel en indirect… bij naamenfaam weten we hoe storytelling een effectief communicatiemiddel kan zijn dat mensen en merken verbindt. Klaar om jouw verhaal met de wereld te delen?