010 - 321 61 45

PROVIMI

Een mooi Nederlands merk van Cargill. Gevestigd aan de Maas in Rotterdam. Naam & Faam deed de productintroductie tot branding van verschillende diervoeders voor varkens, runderen en pluimvee. 

Concept Fotografie Strategie Webdesign Art & Design

BILFINGER TEBODIN

Tebodin behoorde ooit tot de BAM. Daarna zelfstandig en later verkocht aan Bilfinger. Een oer nederlands ingenieursbureau met een uitstekende reputatie wereldwijd. Communicatie advies, huisstijl bewaking en vormgeven van verschillende middelen zoals het jaarlijkse CSR report.

Concept Fotografie Strategie Onderzoek Tekst Art & Design

PIPE SURVEY INTERNATIONAL

Pipe Survey International is toonaangevend in hun vakgebied. Ze leveren diverse diensten van onderhoud tot aan R&D. Communicatie advies, ontwikkelen unieke beeldtaal, huisstijl bewaking en vormgeven van verschillende middelen.

Concept Art & Design

ASTO

Asto is een gerenommeerd leverancier van Keukens en Badkamers voor projectwoningbouw en richten zich daarnaast met toewijding op de regionale consument.

Naam & Faam zet zich creatief in voor diverse communicatiemiddellen.

Concept Strategie Art & Design Video & Animatie

EHF Group

EHF Group ontwikkelt producten en concepten op het gebied van voeding, training en suppletie voor Health Professionals.Naam & Faam zet zich creatief in voor diverse communicatiemiddellen zoals verpakking- en POS-materiaal.

Concept Art & Design

SCHAAY-AV

Deze slimme deskundigen sluiten u aan op alles dat met beeld en geluid te maken heeft. Van de Rotterdamse Wereldhavendagen tot concerten in de Doelen. Van videobewerking tot bedrijfspresentaties. Naam & Faam ontwikkelde de huisstijl, de website en het design van verschillende communicatiemiddelen.

Concept Webdesign Art & Design

CARGILL

Elke dag heeft u wel meer dan 9 dingen in uw handen die te maken hebben met Cargill.  
Van diervoeders tot cosmetica. Van zeetransport tot pharma.  

Naam & Faam tekent voor het bewaken van de internationale huisstijl en het invullen van diverse communicatiemiddelen voor de diervoeder tak.

Concept Strategie Art & Design

TLR

TLR is een van de marktleiders op het gebied van analyses tbv allerlei markten. Het laboratorium van TLR is gevestigd in Rotterdam. Naam & Faam zette de schouders onder de ontwikkeling van beeldtaal van TLR en het design van verschillende communicatiemiddelen - zowel op corporate als productniveau.

Concept Fotografie Strategie Webdesign Tekst Art & Design Video & Animatie

FONTIJNE HOLLAND

Dit rasechte Vlaardingse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van machines voor de automotive industrie. De creatieve koppen van Naam & Faam ontwikkelden de communicatie strategie, de nieuwe huisstijl en het design van verschillende communicatiemiddelen.

Concept Fotografie Strategie Webdesign Tekst Art & Design Video & Animatie

DE MUSSEN

Als oudste buurtcentrum van Nederland speelt De Mussen al bijna een eeuw een rol van betekenis voor opeenvolgende generaties in de Schilderswijk. Anno 2018 is De Mussen een eigentijds en bruisend centrum in het hart van de wijk.
Naast het marketing,- en communicatieplan gaan we binnenkort van start met de middelen waaronder een nieuwe website.

Concept Strategie Webdesign Art & Design

MY OWN HOME

Een innovatief vastgoedconcept waarbij de koper centraal staat. De koper kan zelf ontwerpen binnen dit initiatief van Bebouw Midreth, onderdeel van Volkerwessels. De creatievelingen van Naam & Faam bedachten de merknaam en ontwikkelden marketing- en communicatie advies, de huisstijl en diverse communicatiemiddellen.

Concept Art & Design Video & Animatie

DUTCHPRO

Dutchpro is één van de pioneers (“old school of Amsterdam”) en nog steeds de enige leverancier van plantenvoeding opgericht en gevestigd in Amsterdam. Hun hoogwaardige kwaliteit plantenvoeding maakt kwekers al voor meer dan 30+ jaar blij.

Naam & Faam is druk bezig met de ontwikkeling van de strategie en diverse communicatiemiddellen.

Concept Strategie Art & Design

BOLTON

Bolton is een gerenommeerde ontwikkelaar en bouwer. Een speciaal concept is het ‘a-la-carte’ model voor huizen in het topsegment. In dit model kan de opdrachtgever samen met de architect brainstormen over hoe hun ideale huis eruit gaat zien. Naam & Faam tekende voor de ontwikkeling en het design van het projectlogo en de brochure.

Tekst Art & Design

LEICHT - AMSTERDAM

Bij LEICHT Amsterdam ontwerp je samen de keuken van uw dromen. Een LEICHT keuken is maatwerk voor ieder huis en wensen, waarbij tijdloosheid en tijdgeest tot een harmonisch totaalconcept samengevoegd.

Naam & Faam zet zich creatief in voor diverse communicatiemiddellen.

Concept

INTEGRATION PARTNERS

Integration Partners is een jong en ambitieus bedrijf gespecialseerd in systeem- en data-integratie.
Naam & Faam maakt zich sterk voor deskundig marketing- en communicatie strategie, storytelling, corporate design, nieuwe naam, logo én slogan! 

Concept Fotografie Strategie Webdesign Tekst Art & Design

SISCON

Siscon Instruments is dé specialist op het gebied van valves and instrumenten voor maritieme en industriele applicaties.
Naam & Faam is druk bezig met de ontwikkeling van diverse communicatiemiddellen.

Concept Tekst Art & Design

ZEROFUCK

Mindfulness voor de nieuwe generatie.
Naam & Faam tekende voor de ontwikkeling en het design van het projectlogo, huisstijl  en diverse communicatiemiddelen.

Concept Strategie Art & Design

LINDAHOUSING

LindaHousing is een Rotterdams huur- en verhuurmakelaar voor expats en studenten.
Naam & Faam tekende voor de ontwikkeling en het design van het projectlogo, foto- en video, huisstijl, website en diverse communicatiemiddelen.

Concept Fotografie Strategie Webdesign Tekst Art & Design Video & Animatie