010 - 321 61 45

MARKETING & COMMUNICATIE

We beginnen bij het begin met het stellen van de juiste vragen. Inleven dat is onze specialiteit. De materie goed begrijpen, want daar begint het mee.

CREATIE

Op elk niveau kunnen wij instappen Retail, B2B kom maar op! Alleen even een logo of een rollupbanner? Ook geen probleem, graag zelfs! Hoe diverser ons werk, hoe blijer we worden!

SOCIAL

De juiste tone of voice, een inhaakkalender, contentcreatie en kiezen welke influencers zinvol zijn. En heeft u uw reputatiemanagement op orde? Allerlei zaken die de revue passeren als we samen de juiste social media strategie bepalen.

VASTGOED

Op het gebied van vastgoed communicatie dragen wij ook een deskundig steentje bij. Voor BAM, Heijmans, Volkerwessels, Bolton en Bebouw Midreth hebben we diverse nieuwbouwprojecten in de markt gezet.

ONLINE

De functionaliteit is net zo belangrijk als de vorm. Het moet wel werken! Het samen bepalen van de juist strategie en doelstelling helpt enorm om de online producties tot een succes te maken.

×
skypen

1.5 meter afstand, Zoomen en Skypen,
maar dichter bij elkaar dan ooit

We weten dat er door en na deze Coronacrisis veel zal veranderen. Juist in deze onzekere tijd helpt het team van Naam & Faam ondernemers daarom alvast naar de toekomst te kijken. Om daarop voorbereid te zijn, kunt u gratis met ons sparren over marketing, communicatie en concept.

Wij werken voorlopig niet op kantoor, maar via telefoon, Skype en Zoom zijn we toch dicht bij u.

Heeft u vragen over uw marketing, zit u in de knoop met uw imago, staat u voor een creatieve uitdaging, of heeft u andere zorgen? Neem dan gewoon contact op met Jeroen@, Milan@ of Bart@naamenfaam.nl voor een digitale afspraak, of bel ons op 010-24 11 650.