010 - 321 61 45

What we do

Wat we doen in een paar woorden samenvatten, is zoals proberen om het bestaan van de kosmos in een minuutje uit te leggen. Onbegonnen werk zou je denken, maar we gaan het toch proberen. Wat we doen, willen we immers goed doen en termen zoals onbegonnen en onmogelijk werpen we dan ook voorgoed in de prullenbak. Zie ons als marketing- en communicatiespecialisten met een immens groot inlevingsvermogen die zich met de juiste vragen een beeld vormen van jouw product of merk. Zijn we mee in jouw verhaal dan weten we ook meteen welke strategie, toon en content moet worden toegepast.

Van marketinstrategie over communicatie tot het ontwerpen van een logo

Zie ons ook als online specialisten met smaak; wij houden wel van een hapje social media overgoten met een marketingsaus en gearomatiseerd met een bedje van storytelling. Sterrenchefs als het ware die van jouw merk of product het hoofdgerecht van de dag maken. Indien gewenst, houden we het ook eenvoudig en prepareren we enkel een amuse of aperitief in de vorm van een logo of een banner. De klant is koning… van een volledige marketingstrategie inclusief mediacampagne, content en communicatieplan tot de vraag om een logo te ontwerpen. Elk project krijgt dezelfde aandacht en sterrencheftoets. Uw merk en product moeten immers gesmaakt worden. Snuifje marketing hier, lepeltje design daar… en serveren maar.

Van retail over B&B tot vastgoedprojecten

De klanten die ons restaurant der branding en imago bezoeken, zijn trouwens zeer divers. Wij leverden al projecten voor onder meer retail, B2B en verschillende vastgoedbedrijven. Nieuwe klanten betekent nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om onze kennis en skills in daden om te zetten. Wij houden ervan om uitgedaagd te worden, enkel zo kunnen we blijven verbeteren. Ga jij de uitdaging aan?